HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Akşemsettin imam Hatip Ortaokulu

Mrt

Mesleki rehberlik hedeflerine yönelik öğrencilerde farkındalık oluşturma amaçlı pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

KTS Çalışmaları kapsamında Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri çerçecesinde okulumuz rehberlik birimi tarafından öğrencilerimizle birlikte yıllık rehberlik hedeflerimizden olan akran zorbalığına yönelik pano çalışması yapılmıştır.

KULÜP ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YEŞİLAY PANOSU DÜZENLENDİ

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında okulumuzda yeşilay kulübü öğrencileriyle pano ve afiş çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin ders başarısını arttırmada etkili olabilicek Verimli ders çalışma tekniklerini içeren afiş çalışması yapılmıştır. Ayrıca daha önceden semineri verilen öğrenme stilleri ve sınavda başarılı olma yolları konulu afiş çalışması da okulumuzda öğrencilerimizin bilgilerine sunulmuştur.

Ock

Kur'an öğretiminde verimlilik, Kur'an-ı Kerim öğretim yöntem ve teknikleri konulu grup çalışması gerçekleştirildi.

Ara

Hatay geneli yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Seda Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmalarına katılım gösterdik. 8. Sınıf öğrencimiz  Fatih Karagön Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında İl Birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi tebrik ediyor,yarışmaya hazırlık sürecinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuz öğrencilerinden 8/A sınıfı öğrencimiz Hatice Kübra Özdemir LGS de ilçe 2. si olarak bizi gururlandirmistir, Bu başarı sancağını devralacak yeni 5.sınıf öğrencilerini, okulumuza bekliyoruz..